U bevindt zich hier: Home  »  Behandelingen  » 

De schoonheidsspecialiste

Elke huid, zowel jong als oud, vet of droog heeft verzorging nodig. Derma Skincare bied u deze verzorging en zal precies op uw huid zijn afgestemd. Hierdoor zal het het maximale effect hebben!

Reiniging voor uw huid is van essentieel belang. Een masker kan wonderen doen voor uw huid. Een ontspannen massage is een weldaad voor uw lichaam. U bent van harte welkom bij Derma Skincare voor het maken van een afspraak of een vrijblijvend consult bij een van onze specialisten.

IPL definitief ontharen

Definitief ontharen volgens de IPL methode is de allernieuwste techniek op IPL gebied. Intense Pulse Light, meerdere pulsen achter elkaar. Intense Pulsed Light, is een ontharingstechniek waarbij een flitslamp een reeks van golflengten en pulsen uitstraalt. Het licht dringt door de haar tot in de haarwortel en het haarzakje. De lichtenergie wordt door het pigment van de haar geleid naar de wortel en het haarzakje, geabsorbeerd en omgezet in hitte. Deze hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel en het haarzakje. Het is nagenoeg pijnloos. Het is niet mogelijk om de behandeling te doen op grijze, blonde en donsharen, in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt. Dus laat u niet misleiden. De IPL geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen, maar kort genoeg om de omliggende huid te ontzien.

Lees verder over IPL definitief ontharen

Permanente make-up

Wij zijn door de GGD gecertificeerd!

Derma Skincare werkt met Nouveau Contour, een apparaat waarin de laatste technische innovaties op het gebied van permanente make-up zijn verwerkt. Dit pigmentatie apparaat is computer gestuurd waardoor deze millimeter nauwkeurig werkt en Derma Skincare optimale resultaten kan garanderen. De computer kan de aansturing van de naaldfrequentie tot op 0,01 seconde nauwkeurig aangeven. Conform de eisen van de landelijke Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode wordt bij elke klant nieuwe steriele naalden gebruikt, welke na de behandeling vernietigd worden. Mede hierdoor kunt u ervan verzekerd zijn dat permanente make-up bij Derma Skincare volledig veilig is. Wanneer u door ons een permanente make-up behandeling wilt laten doen nemen we vooraf een uitgebreide intake.

Lees verder over permanente make-up


Huidverzorging

Je huid is enorm krachtig en je grootste orgaan. Dagelijks wordt je huid blootgesteld aan allerlei factoren als warmte, kou en zon. Een goede bescherming en verzorging, afgestemd op jouw huidtype, is essentieel om je huid in conditie te houden en huidproblemen te voorkomen.

Lees verder over huidverzorging


Pletaway

Voor het veilig verwijderen van steelwratjes, fibromen en kleine pigmentvlekjes Het verwijderen van pigmentvlekjes valt onder dermatologische behandeling.

Behandeling vanaf 15 euro.

Nagelverzorging

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Lees verder over nagelverzorging

Acryl nagels

Acryl kan opgebracht worden over tips, met een sjabloon of als versteviging van de natuurlijke nagel. Acrylnagels zijn gemaakt van een poeder en een vloeistof die samensmelten tot een acrylsubstantie die zo de nagel vormt.

Acrylpoeders zijn er in diverse roze en witte tinten zodat altijd een zeer natuurlijk uitziende nagel kan worden gemaakt, op een lengte waarmee u gewoon alles kan doen. De nagels moeten ongeveer om de 3 à 4 weken worden na behandeld, afhankelijk van de groei van uw nagels. Het meest voorkomende is de "French Manicure" een natuurlijk ogende roze nagelbed en wit randje. Natuurlijk is iedere gewenste kleur mogelijk!

De acrylnagels zien er natuurlijk uit en zijn niet van echt te onderscheiden. Daarnaast zijn ze zeer sterk en breken zelden. De acryl nagels kunnen verwijderd worden. Ze moeten er met uiterste zorg afgevijld worden. Probeer ze er niet zelf af te halen door middel van breken of bijten omdat je dan de natuurlijke nagel zal beschadigen.

Pedicure

Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een gedeelte van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten! Derma Skincare weet als geen ander hoe uw voeten verzorgt moeten worden.

Wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers u in uw leven door uw voeten wordt gedragen, dan is het toch vanzelfsprekend dat uw voeten aandacht verdienen.

Derma Skincare geeft uw voeten deze aandacht graag!

Roll-me-over kuur

Een Roll-me-over kuur ( microneedling) is een huidverjongende, - en verstevigende behandeling met behulp van de Medex-dermaroller.

Deze revolutionaire behandeling geeft je gezicht een enorme boost! Met de dermaroller van MEDEX worden geconcentreerde werkstoffen de huid ingedrukt. De dermaroller zorgt voor minuscule prikjes in de huid. Het is daarom belangrijk dat het steriel gebeurt bij een daarvoor opgeleide schoonheidsspecialiste.

Lees verder over Roll-me-over kuur

Microdermabrasie

Vertoont uw huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, vergrote poriën of andere beschadigingen en onzuiverheden? Dan is een microdermabrasie behandeling een uitstekende oplossing. Microdermabrasie verwijdert met behulp van zeer fijne kristallen een dun laagje van de opperhuid. De bovenste laag dode huidcellen verdwijnt en de huid zal zich vernieuwen en verjongen. Een microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren. Afhankelijk van het te behandelen huidprobleem zal ik kiezen voor een oppervlakkige peeling (opperhuid) of een dieptepeeling (lederhuid). Voor een duurzaam effect adviseren ik u een kuur van circa vijf behandelingen met een tussenpoos van 7-10 dagen. Elke microdermabrasie behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Lees verder over Microdermabrasie

Online afspraak maken

Copyright © Derma Skincare - 2019  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Timeless Design