U bevindt zich hier: Home  »  Behandelingen  »  Nagelverzorging

Nagelverzorging

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Wat zijn gel nagels?

Gel nagels zijn een ideale toepassing voor mensen met zwakke nagels. Een laagje gel voorkomt het breken en scheuren van de eigen nagels. Gel nagels zijn gemaakt van een flexibele gel laag die wordt uitgehard onder een uv-lamp en hebben een mooie glans.
Bij deze behandeling kunt u kiezen voor een nagel verlenging. De eigen nagels zullen dan verlengd worden . Of voor extra versteviging van uw eigen "natuurlijke" nagels. Bij deze behandeling wordt een laagje gel over uw eigen nagel aangebracht, uitgehard en in model gevijld.

Gel is een stroopachtige substantie die met een penseel op de nagel aangebracht word. Voor een natuurlijk uitziende nagel brengen wij de gel dun aan, de gel zal onder het licht van een uv-lamp uitharden. Als laatste komt er een top gel over de nagel voor een mooi glanzend eind resultaat.

Het is bij gel ook van belang om na 2 á 4 weken een nabehandeling te doen, dit is afhankelijk van de groei van uw eigen natuurlijk nagel. Een nabehandeling zorgt er voor dat uw nagels in goede conditie blijven.

Het gebruik van een goede verzorgende handcrème en speciale nagelriem olie is ook hierbij aan te raden. Zo blijft ook de eigen nagel gevoed en de nagelriemen verzorgt.

Voor gel nagel behandelingen kunt u kiezen voor naturel, french manicure ,of lakken door ons in de gewenste kleur met lak of shellac (gekleurde gel).

Online afspraak maken

Copyright © Derma Skincare - 2019  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Timeless Design