U bevindt zich hier: Home  »  Behandelingen  »  IPL definitief ontharen

IPL definitief ontharen

Definitief ontharen volgens de IPL methode is de allernieuwste techniek op IPL gebied. Intense Pulse Light, meerdere pulsen achter elkaar. Intense Pulsed Light, is een ontharingstechniek waarbij een flitslamp een reeks van golflengten en pulsen uitstraalt. Het licht dringt door de haar tot in de haarwortel en het haarzakje. De lichtenergie wordt door het pigment van de haar geleid naar de wortel en het haarzakje, geabsorbeerd en omgezet in hitte. Deze hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel en het haarzakje. Het is nagenoeg pijnloos. Het is niet mogelijk om de behandeling te doen op grijze, blonde en donsharen, in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt. Dus laat u niet misleiden. De IPL geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij, net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen, maar kort genoeg om de omliggende huid te ontzien.

Hoe lang duurt een behandeling:

Afhankelijk van het te ontharen gebied varieert de behandeling van 10 minuten tot 1,5 uur. Alle lichaamsdelen zijn te behandelen.

Wat mag u verwachten:

De IPL werkt in op de pigmentatie in de haren en is het meest effectief in de groei fase. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden, is het noodzakelijk om meer dan één behandeling te ondergaan voordat men kan spreken van een volledige , definitieve ontharing.

Wat te doen voor en na de behandeling:

Wij raden u aan vanaf 6 weken voor de behandeling de haren alleen nog maar te scheren of te knippen. Des te meer contrast tussen huid en haar gaan de behandelingen sneller dan wanneer u een zongebruinde huid heeft. Door de huidvriendelijkheid van deze IPL kan de huid na de behandeling alleen wat lichte roodheid vertonen, die onmiddellijk dezelfde dag zal verdwijnen. U kunt direct uw normale bezigheden hervatten.

Online afspraak maken

Copyright © Derma Skincare - 2019  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Timeless Design