U bevindt zich hier: Home  »  Behandelingen  »  Huidverzorging

Huidverzorging

Facial Basic - Een korte maar zeer krachtige behandeling.


Bij de behandeling wordt uw huid met een milde reiniging van Medex gereinigd. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd. Opgevolgd door een intensieve peeling en onzuiverheden verwijderen.  is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling duurt 45 minuten inclusief een masker dat is afgestemd op uw huid. Na de behandeling wordt deze afgesloten met een dagcrème.


Facial Classic - Een uitgebreide en zeer ontspannen behandeling.


Bij deze ontspannende behandeling wordt uw huid met een milde reiniging van Medex gereinigd. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd. Opgevolgd door een intensieve peeling en is geschikt voor alle huidtypen en onzuiverheden verwijderen. De behandeling duurt 60 minuten inclusief een masker dat is afgestemd op uw huid. Deze gezichtsbehandeling is uitgebreider, er zit een heerlijk ontspannen massage bij. Na de behandeling wordt deze afgesloten met dagcrème.  Hierna is uw body en mind weer in evenwicht.

 

Facial de Luxe - Huidverbeterende gelaatsbehandeling.


Bij deze ontspannende behandeling wordt uw huid met een milde reiniging van Medex gereinigd. Hierdoor wordt de doorbloeding verbeterd. Opgevolgd door een intensieve peeling en onzuiverheden verwijderen. Deze zijn geschikt voor alle huidtypen.. De behandeling duurt 75 minuten inclusief een speciaal masker met werkstoffen dat is afgestemd op uw huid. Bijvoorbeeld een masker met collageen of hyaluronzuur. Deze gezichtsbehandeling is uitgebreider, er zit een heerlijk ontspannen massage bij. Na de behandeling wordt deze afgesloten met dagcrème. Hierna is uw body en mind weer in evenwicht.


U kunt ons bereiken voor vragen of het inplannen van een afspraak via onze website of per Tel 06-46047491 / Email

Online afspraak maken

Copyright © Derma Skincare - 2019  |  Disclaimer
Webdesign & development by: Timeless Design